Welkom bij Hermes Fietsen

voorgevel winkel 2013

Wij hebben Passie voor Fietsen!

Al 85 jaar een begrip in fietsenland.

 

 Bedrijfsfilm Hermes Fietsen

 

Bij Hermes Fietsen hebben we passie voor fietsen. Bent u op zoek naar vakkundig en persoonlijk advies dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel met de nieuwste modellen van speciaal geselecteerde bekende merken bent u van harte welkom.

 

Hermes Fietsen: de fietsspecialist

 

Hermes Fietsen levert de fiets die bij u past.

Of u nu een recreatieve fietser bent of uw fiets gebruikt om te forenzen: Hermes Fietsen heeft de fiets die bij u past. Onze deskundige verkopers begeleiden u gedurende het gehele proces wanneer u bij ons een fiets koopt. Op die manier vindt u altijd de perfecte fiets voor u. Dat is dan ook de reden waarom zo veel mensen het liefst bij Hermes Fietsen hun fiets kopen in Bergen op Zoom.

Hermes Fietsen kan ook uw fiets perfect afstellen door middel van geavanceerde metingen. Deze metingen worden zeer discreet en door een professional uitgevoerd en zal uiteindelijk uw rijplezier alleen maar bevorderen.

Tweedehands fiets kopen? Hermes Fietsen heeft een uitgebreid aanbod

Hermes Fietsen heeft een ruim aanbod aan tweedehands fietsen. Zo kunnen wij kwalitatief goede fietsen aanbieden tegen een nog aantrekkelijkere prijs dan gewoonlijk. De fietsen zijn door ons gecontroleerd en voldoen dus ook aan de kwaliteitseisen die wij er aan stellen. U zult gegarandeerd nog veel plezier hebben aan een tweedehands fiets die u bij Hermes Fietsen heeft gekocht.

Wilt u een fiets kopen in Bergen op Zoom? Kom dan naar Hermes Fietsen voor deskundigheid en een breed assortiment aan fietsen.

signregularMojom3l_profile_lagoonblueLola JoCountry tour electric

Wie u ook bent, wat u ook zoekt: Hermes Fietsen

Of u nu op zoek bent naar een dames-, heren- of kinderfiets, een elektrische fiets, een vouwfiets of een sportfiets, bij Hermes Fietsen vindt u altijd een fiets die bij u past. Naast nieuwe en tweedehands fietsen kunt u bij ons ook terecht voor accessoires en onderdelen. In onze gespecialiseerde werkplaats repareren wij op vakkundige wijze uw fiets.

Deelt u onze passie voor fietsen? U bent van harte welkom in onze winkel.

 

contact knop

 

Share
Google+