Aangepaste fietsen

Ook als je een aangepaste fiets nodig hebt ben je bij ons op het juiste adres. Of het nu kleine aanpassingen zijn of een speciale fiets wij kunnen u helpen. Hiervoor werken we oa met van Raam aangepaste fietsen.

Van Raam aangepaste fietsen

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, tandems, duofietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar. Daarnaast maakt Van Raam fietsframes, bakfietsframes en een speciale fietstaxi voor 8 kinderen de GoCab. 

Al bijna 100 jaar maakt Van Raam fietsen, de laatste 30 jaar vrijwel alleen nog maar aangepaste fietsen. Met meer dan 80 medewerkers maakt Van Raam in Varsseveld in de Achterhoek Nederlandse kwaliteitsfietsen voor volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking of mensen die meer zekerheid en stabiliteit zoeken bij het fietsen. 
Van Raam produceert al haar fietsen in eigen huis, er wordt hierbij gebruik gemaakt van de beste kwaliteitsproducten. Met goed opgeleid personeel, door continu innoveren, een moderne productielijn en marktonderzoek maken wij fietsen die aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker. Zo leidt onder andere onze samenwerking met de TU Delft en onze participatie in Innovar tot een modern design en technisch hoogstaande fietsen. Van Raam is onlangs niet voor niets uitgeroepen door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie tot het 14 meest innovatieve bedrijf van Nederland. Onze totaalaanpak staat borg voor hoogstaande kwaliteit en service. Niet voor niets is het mission statement als volgt: Van Raam biedt mensen met een beperking  duurzame en eigentijdse mobiliteit. 
hermes van-raam-aangepastefietsen
Share