Service

Een goed onderhouden fiets heeft een langere levensduur. Bij Hermes Fietsen kunt u terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw fiets. Daarnaast kunt u een fietsverzekering bij ons afsluiten, zodat u uw fiets kunt verzekeren tegen diefstal en beschadiging. Als extra service bieden wij de bodyscan aan. Dit is een scan waarmee we uw lichaamsmaten scannen, zodat een zo ergonomisch mogelijke instelling van uw fiets kan worden bereikt.

Reparatie en onderhoud

In onze gespecialiseerde werkplaats wordt uw fiets op vakkundige wijze door ons gerepareerd. Wij kunnen kleine en grote reparaties uitvoeren aan alle soorten fietsen.

U kunt bij ons ook terecht voor een onderhoudsbeurt van uw fiets, waarbij wij uw fiets nakijken en eventueel repareren. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd e-bike personeel.

Verzekeren

Wilt u uw fiets verzekeren tegen diefstal of beschadiging, dan kunt u bij Hermes Fietsen een fietsverzekering afsluiten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Klik hier voor een indicatie van de kosten van uw verzekering.

Bodyscan

Body Scanning CRM Bike, ontstaan uit een samenwerking tussen orthopeden, fysiotherapeuten, fietsers en ingenieurs, is een verkoopadviesmeetsysteem waarmee u zonder te worden aangeraakt opgemeten wordt. Aansluitend volgt een advies om uw optimale ergonomische zitpositie op de fiets te bepalen en ook de bijbehorende perfecte framegeometrie te berekenen.

Klikt u hier voor verdere utileg over de Body Scanning CRM Bike

 

 

 

contact knop    

 

Share