Welkom bij Hermes Fietsen!

Whatsapp 0647213086

0164 241844
info@hermesfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:45 - 18:00 uur
Woe 08:45 - 18:00 uur
Do 08:45 - 18:00 uur
Vrij 08:45 - 20:00 uur
Za 08:45 - 17:00 uur
Zo Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

VVV bonnen zijn bij ons welkom

fietsbanner

Brompton: Made for Cities


Het comfort en de wendbaarheid zijn minstens zo goed als bij conventionele fietsen. Door de kleine wielen trekt u bij de stoplichten snel op en ben je wendbaarder in het drukke verkeer. Hij is sterk en tegen het zware stadsleven bestand, dag in, dag uit. Een stalen frame, efficiënte anti-lekbanden, met de hand gebouwd en een ontwerp dat in de afgelopen 25 jaar steeds verder is ontwikkeld. Je hebt jaren plezier van een Brompton, in de stad en daarbuiten. Bekijk deze fantastische ritten, waarin het uiterste uit de fiets wordt gehaald.

Elke Brompton wordt precies naar jouw wensen op maat gemaakt. Kies zelf jouw kleuren, versnellingen, zithouding en accessoires. Alle Brompton fietsen worden in de fabriek in Londen gemaakt. Er zijn 1200 onderdelen nodig om een gemiddelde fiets te maken. Veel hiervan zijn speciaal voor Brompton ontwikkeld.

Super eenvoudig opvouwen


Met dit slimme ontwerp kan de fiets in nog geen 20 seconden worden opgevouwen en uitgeklapt. Opgevouwen wordt de fiets een compact pakketje dat gemakkelijk kan worden gedragen of voortgetrokken en eenvoudig bijna overal kan worden opgeborgen. De ketting en de versnellingen zitten midden in dit pakket en kunnen zo niet met kleding en bagage in contact komen.

Alles draait om veiligheid bij fietsen en daarom wordt elke fiets met de hand gebouwd in de fabriek in Londen. Dankzij de kleine wielen en de grote wendbaarheid kun je snel wegrijden en behendig om paaltjes en andere obstakels heen manoeuvreren. Je zit rechtop, zodat je goed zicht hebt op het overige verkeer. Als je 's nachts de weg op gaat, dan kun je uit verschillende verlichtingsopties kiezen, met accu of met een naafdynamo, zodat je altijd duidelijk zichtbaar bent.

Waarom Brompton


Anders dan andere fietsen. Bromptons worden op een speciale wijze gemaakt. We ontwikkelen efficiënte oplossingen om je te verplaatsen in de stad en daarbuiten. Het is een fiets die meer doet dan alleen fietsen. Het lost problemen op waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Je begrijpt Brompton pas als je er een hebt of 'You don't get Brompton until you get a Brompton'.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Merk
Kleur
2 modellen gevonden
Sorteren op: