Fietsen

Fietsen zijn er in verschillende soorten en maten. Onze winkel heeft een breed assortiment fietsen van goede kwaliteit.

Dames- en herenfietsen

Bent u op zoek naar een dames- of herenfiets? Wij doen u graag een passend aanbod. Samen met u bekijken we welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel verkopen wij stadsfietsen, sportieve fietsen, hybride fietsen en fietsen met een lage opstap.

Op zoek naar een goed advies? Bezoek onze winkel. Wij helpen u graag.

Kinderfietsen

Bij elke leeftijd past een andere fiets. Een beginnende fietser leert fietsen met vallen en opstaan. Daarom moet een kinderfiets naast hip vooral sterk en degelijk zijn. Wanneer kinderen ouder worden, gebruiken zij hun fiets steeds vaker en intensiever. Een fiets moet dan vooral veilig zijn en voldoen aan alle wettelijke eisen, zoals wielreflectoren, verlichting en een bel. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een kinderfiets. Wij beschikken over een ruim aanbod kinderfietsen, zowel nieuw als tweedehands.

Vouwfietsen

De voordelen van een vouwfiets zijn groot. Een vouwfiets neemt niet alleen weinig bergruimte in, maar kan ook eenvoudig en gratis meegenomen worden in het openbaar vervoer.

Als officiële dealer van merken als Brompton, Dahon, Beixo en MC Multicycle vouwfietsen adviseren wij u graag over de aanschaf van een vouwfiets. Daarbij garanderen wij service en kwaliteit. In onze winkel vindt u vouwfietsen in allerlei soorten, kleuren en maten: met terugtraprem of handrem, met een stalen of aluminium frame en tot wel 18 versnellingen.

Benieuwd naar ons ruime assortiment? U bent van harte welkom.

Racefietsen

Bij de aanschaf van een racefiets is het belangrijk dat de maten van de fiets aansluiten op uw afmetingen. Om de fiets  perfect op u af te stellen wordt u door ons gemeten met de Body Scanning CRM zodat wij de fiets geheel op uw maten kunnen afstellen en u optimaal op uw fiets zit voor nog meer fiets plezier en probleemloze kilometers. Daarnaast zijn bij de aanschaf uw budget en het gebruik van de racefiets doorslaggevend. Of u uw fiets nu wilt gebruiken als snel en praktisch vervoermiddel of voor het beoefenen van de wielersport, bij Hermes Fietsen vindt u altijd de juiste fiets.

ATB

Ook bij het kiezen van een all terrain bike, ook wel mountainbike genoemd, speelt het gebruik een belangrijke rol. U heeft de keuze uit verschillende soorten vering, framemateriaal en afmontage. Wij leveren verschillende merken mountainbikes van topkwaliteit. En ook hier meten wij uw lichaams maten met de Body Scanning CRM om de fiets optimaal voor u af te kunnen stellen. Een perfect afgestelde fiets geeft u meer comfort, veiligheid en fiets plezier.

Elektrische fietsen

Een elektrische fiets is een fiets met trapondersteuning, waardoor u met minder moeite een hogere snelheid bereikt.  Als de motor aanstaat, kan de fiets snelheden tot 25 kilometer per uur bereiken. Afhankelijk van omstandigheden zoals uw fysieke kracht, tegenwind en de hellingshoek kunt u zelf fietsen, meefietsen met de motor of de motor al het werk laten doen. De accu bepaalt de reikwijdte van de elektrische fiets. De oplaadbare accu kan thuis vanuit het stopcontact worden opgeladen. Door ons grote assortiment kunnen wij u helpen aan de fiets die u zoekt. Wij leveren elektrische fietsen van merken als Peper, TDR, Sparta, MC Multicycle, QWIC, Kalkhoff.

Gebruikte fietsen

We hebben ook een uitgebreid assortiment goede gebruikte fietsen. Van kinderfietsen tot elektrische fietsen we hebben ze ook gebruikt. Eenvoudige wat oudere fietsen maar ook zo goed als nog nieuwe,jong gebruikte fietsen hebben we voor u  klaar staan. Alle gebruikte fietsen boven de € 250,00 zijn voorzien van 6 maanden Bovag garantie. Dat geeft u de zekerheid dat u een goede fiets koopt. Via deze link krijgt u een overzicht van onze gebruikte fietsen.

 

Elektrische scooters

Of u nu kiest voor een blauw (maximaal 25 km/h) of geel (maximaal 45 km/h) kenteken, uw elektrische scooter is bijna geluidloos. De snorfietsen en bromfietsen van Hermes Fietsen zijn volledig elektrisch en daarom stil in gebruik. Al onze scooters zijn voorzien van oplaadbare accu’s.

Een elektrische scooter is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voordelig. Wanneer u kiest voor een elektrische scooter rijdt u voor minder dan 1 cent per kilometer.

 

Share